HOOD VS WOLF (Baby vs Wolf) LAVA79

 HOOD VS WOLF (Baby vs Wolf) LAVA79


legende eller historie "Røhætte" som jeg har hørt siden barndommen.

indtil nu Det er en yndlingshistorie for mange mennesker i barndommen.

Indholdet af legenden eller historien Rødhætte første historie Det vil være en form for tegnefilm er en animationsfilm fra USA kaldet Hoodwinked!

eller det thailandske navn er "The True Story of Little Red Riding Hood", der vises for første gang I USA den 16. december 2005, men begrænset til biografer, senere en anden visning den 13. januar 2006 også i USA, senere denne animerede film. Den blev vist i Thailand den 30. marts 2006. Filmens længde er cirka 80 minutter på engelsk. da den blev sendt i Thailand Der var en thailandsk stemme, der blev overspillet af partnerens dubbing-team, hvilket gjorde det muligt for thailandske filmseere at se denne animerede film. Det kostede mere end 15 millioner amerikanske dollars at bygge på det tidspunkt, eller omkring 550 millioner baht. For når filmen vises, har skaberen tjent omkring 110 millioner dollars på denne film, eller omkring 4.000 millioner baht. 

 

Efter animationsfilmen Hoodwinked! Den blev udgivet med god feedback fra folk, der så filmen, og på grund af den popularitet, den modtog. filmproducenten

Så det var planlagt at skabe en efterfølger til Hoodwinked! eller den sande historie om Rødhætte, er navnet Hoodwinked 2: Hood vs. Evil eller "Hoodwink 2 Little Red Riding Hood-helte beskytter verden" i 2. del af denne historie vil være en fortsættelse fra første del. efterladt af hovedpersonen eller "Rød" og i denne del 2 er der en navnekarakter, som mange måske kender. Fra en tegneserie kaldet Hansel and Gretel også, blev denne animerede efterfølger skabt og premiere i Tribeca Film Festival den 23. april 2011 og visning i biograferne den 29. april 2011.


 Plottet i filmene nævnt ovenfor. Mange mennesker ser måske ikke animerede film. Hvor meget af denne historie, det meste af den vil blive set som en tegnefilm snarere end af indholdet af tegnefilmen. "Røhætte", der er set det meste af tiden, har også en historie og en ændring i historiens indhold. ved historiens oprindelse Lille Rødhætte Det er kun mund til mund. Det er en vidt fortalt historie.

I europæiske lande forventes det, at dette vil ske. Før 1600-tallet og

Historien dengang vil være anderledes end den nuværende historie, som vi har læst eller har hørt Rødhætte i den gamle La finta nonna-historie. af landet Italien Lille Rødhætte i historien er vittig, i stand til at besejre ulve på egen hånd, uden hjælp fra jægere eller jægere til at dræbe ulve. Men senere er historien blevet ændret. at reducere rollen som kvindelige karakterer som Rødhætte justeret for at vise det Kvinder har stadig brug for mænds hjælp. Og i historien om La finta nonna tilføjes en mandlig karakter til hjælp, skovhuggeren.

 Om Le Petit Chaperon Rouge, så vidt jeg ved, bliver et folkeeventyr af Frankrig fortalte hinanden Og udgivet i en bog i år 1697 er indholdet, der vil gå ud på en lidt voldsom måde, skrevet af Charles Perrault (Charles Perrault) er en samling bøger, der er lange.med mange moraler i én bog Historien har et undervisningsmotto om, at børn eller kvinder ikke stoler på fremmede. og for ulve Stadig en ulv Uanset hvor godt vi plejer det Ulve er også voldsomme udyr. De kan også såre os når som helst.

 Senere i det 19. århundrede blev denne historie fortalt på tysk til brødrene Grimm af Jacob og Wilhelm Grimm hvert år. og forskellige fortællere i titlen Rotkäppchen og senere skrev de to brødre en historie i en bog. og efter det Bedstemor fik erfaringer fra det skete. og dræbe den næste ulv Efterfølgende blev den ændret løbende indtil 1857-udgaven, og historiens indhold har bredt sig til nutiden. Ved at ændre historien for ulven. Fang den lille mus og bedstemor for at spise. og en skovhugger kom for at hjælpe. Fang ulven gennem maven for at hjælpe dem med at komme sikkert ud.


HOOD VS WOLF (Lille dreng vs. Wolf) LAVA79 spil

 fra det førnævnte indhold Rødhætte, som vi ved kommer fra historier fra mange lande såsom Frankrig, Italien, Tyskland, Amerika eller bøger osv. เว็บสล็อต

Men i spillet HOOD VS WOLF (lille dreng vs ulv) på nettet LAVA79

Spilanimationerne er anderledes. LAVA79s Little Red Riding Hood-spil vil være baseret på en japansk anime. Hvilket vil være lidt mærkeligt, men spillet har skabt en meget sød anime. Rødhætte kommer i en lang nederdel. med rødt slør med en kurv med små rotter Karakterens hårfarve er pink. som en japansk tegneseriefigur Det var mærkeligt ud fra, hvad jeg havde set før.


 




I spillet er Little Red Riding Hood LAVA79 anderledes end andre spilleautomater.

Der er ingen mulighed for at købe gratis sfins. Men Rødhætte og Ulven Point vil blive akkumuleret i løbet af spillet. Der vil være en bar på toppen. Det er Rødhætte og Ulven. ansigt til ansigt og der er en lyserød stribe med de smås samlernumre og lilla er en samling af ulve-numre. Hver side vil have 9 point pr. side under spillet. der vil være et symbol lille Rødhætte og ulve at samle på den øverste bar Hvis du scorer Rødhætte eller ulven steg Din modstanders score vil falde i forhold til antallet af symboler, din modstander samler.hvilken side der har mere Modparten vil hele tiden blive skubbet ud af det modsatte. efter det største antal point når en af ​​parterne Score 18 først Spillere kommer ind i Rock-papir-saks-funktionen for at vinde gratis spins.


Wolf spin funktion

 Når ulven har samlet point på stangen til 18 vil gå i sten-papir-saks-tilstand 3 gange

1 gevinst giver 5 spins, 2 gevinster giver 10 gratis spins og 3 gevinster giver 15 gratis spins med det samme.

Hvis symbolet er Wild, Rødhætte En kurv med rotter og blomster på rammen valgt af ulven og 3-8 Wilds vil erstatte det tilfældige spin. og symboler i rammen


Lille Rødhættes Spin-funktion

 Når ulven har samlet point på stangen til 18 vil gå i sten-papir-saks-tilstand 3 gange

1 gevinst giver 5 spins, 2 gevinster giver 10 gratis spins og 3 gevinster giver 15 gratis spins med det samme.

Hvis symbolerne Wolf, Dog's Claw og Dog's Tail stopper inden for rammen markeret med Rødhætte, bliver alle symboler i runden Wild.


 I normale spins spil Rødhætte LAVA79 vil have et symbol. Af Yong saks op til at blive spændt så godt Hvis der er en hel ulv Og Rødhætte vil vinde, symbolet på to-nætters spil med sten-papir-saks Præmiebeløbet vil blive angivet, uanset hvilken side der vinder vil modtage den angivne præmie. Den vindende indsatslinje vil være op til 30 linjer, hvis linjeindsatsen. Fra venstre mod højre svarer til den angivne indsatslinje. vil modtage den højeste belønning med det samme

ความคิดเห็น